Cara Membuat Pesanan & Pembayaran

Read more »
Anda berminat dengan produk kami? Bagaimana hendak membuat pesanan?
Mudah saja, ikut langkah2 yang tertera di bawah ini. Hubungi kami di busanaindahcollections@yahoo.com sekiranya terdapat kesulitan.

KEPADA PEMEGANG KAD KREDIT/DEBIT ATAU PENGGUNA PAYPAL

* Debit Kad mestilah yang mempunyai 3 digit terakhir di belakang kad dan tamat tempoh seperti kad kredit biasa. Sekiranya kad debit anda tiada 3 digit terakhir tersebut, sila buat pembayaran secara online banking, sila rujuk bahagian kedua kaedah pembayaran dibawah.

1)     Pilih produk untuk dibeli dengan klik ikon PayPal - The safer, easier way to pay online! dibawah setiap produk yang kami perkenalkan. Anda boleh membeli lebih dari satu produk untuk satu invois dengan klik ikon tersebut.

2)     Produk yang telah diklik dengan ikon PayPal - The safer, easier way to pay online!, akan masuk ke dalam shopping cart anda secara automatik dan akan dipaparkan pada laman yang baru.

3)     Setelah selesai memilih produk yang hendak dibeli, klik ikon :CHECK OUT" untuk proses seterusnya dan ikuti langkah seterusnya oleh ‘Shopping Cart’ untuk selesai proses pembelian & pembayaran.

7)     Pengesahan dan bukti pembayaran akan dihantar secara automatik kepada anda melalui emel yang diberikan. Sila simpan emel tersebut untuk rujukan sekiranya perlu.


KEPADA YANG TIADA KAD KREDIT/DEBIT DAN PAYPAL – BAYAR MELALUI ONLINE BANKING

* MAYBANK2U / CIMBclicks dsb.

1) Sila ke laman 'Borang Pesanan' dengan klik disini. atau terus ke tab 'Borang Pesanan'.

2) Isikan seperti yang diminta di ruangan 'Borang Pesanan' dan klik 'Submit Form'.

3) Kod item adalah wajib di isi untuk memberitahu kami produk mana yang anda inginkan. Kod Item boleh didapati pada setiap produk yang kami perkenalkan. 

4) Setelah anda klik 'Submit Form', pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh 1 hari. Stok adalah terhad, kami akan mengutamakan kepada pembeli yang membuat bayaran terlebih dahulu. Sekiranya gagal berbuat demikian, pesanan anda dianggap BATAL secara automatik.

5) Sekiranya anda terlewat untuk membuat bayaran, sila maklumkan kepada kami.

6) Sila pembayaran terus ke akaun kami seperti dibawah:-
      
Bank: Maybank
No Akaun: 557090309249
Nama Pemegang Akaun: Koleksi Busana Indah

7) Kemudian emailkan kepada kami bukti pembayaran dengan segera (resit dari bank ataupun transaksi melalui Maybank2u, CimbClicks dsb). Email: busanaindahcollections@yahoo.com

8) Kami akan sahkan pembayaran anda dan pesanan anda akan dihantar secepat yang mungkin dalam tempoh 1 hari bekerja.

~~~ SELAMAT BERSHOPPING. TERIMA KASIH ~~~
Read more »